fbpx

Venstresidens tankesmie

Våre ansatte

Manifest Tankesmie 2019

Flere pressebilder finner du her.


MAGNUS E. MARSDAL, leder

Magnus Marsdal

Magnus Engen Marsdal (f. 1974 i Trondheim) er forfatter av bøker som Lærerkoden, Kunnskapsbløffen, Frp-koden, Tredje venstre og AFP på en-to-tre. Han har tidligere jobbet som nyhetsleder, vaktsjef og journalist i Klassekampen.

magnus.marsdal[at]manifest.no
Mob: 92 45 84 64


ANDERS SKREDE, kontorsjef

Anders Skrede

Anders Skrede (f. 1981 i Oslo) har master i filosofi fra Universitetet i Oslo. Han har tidligere jobbet i Naturvernforbundet, Norsk fosterhjemsforening, magasinet Ute og Telenor.

anders.skrede [at]manifest.no
Mob: 990 02 764


SILJE BUDENG, kommunikasjonsansvarlig (fungerende)

Silje Budeng (f. 1975 i Bergen) er samfunnsviter fra  Universitetet i Bergen, med master i internasjonal kommunikasjon fra University of Macquarie i Australia og grad i Organisasjon og ledelse i den norske modellen (OsloMet). Hun har tidligere jobbet i Plan International Norge, NITO, ANSA og Telenor, og som frilansjournalist.

silje.budeng[at]manifest.no
Mob: 481 583 13


INGRID WERGELAND, kommunikasjonssjef (i permisjon)

Ingrid Wergeland

Ingrid Wergeland (f. 1978 i Oslo) er utdannet sosiolog ved Universitetet i Oslo. Hun har skrevet pamflettene Forsvar Arbeidsmiljøloven, Blåmandag, Deltidsfella, Styrk arbeidsmiljøloven Fellesskap fungerer 2 og I takt med tiden. Hvorfor kortere arbeidstid er bedre for alle. Hun har tidligere vært politisk rådgiver for SV på Stortinget, analytiker i Synovate, journalist i NRK, redaksjonssekretær i Sosiologisk Årbok, daglig leder i tidsskriftet Fett og ansvarlig redaktør for RadiOrakel.

ingrid.wergeland[at]manifest.no
Mob: 99 27 17 70


IDA SØRAUNET WANGBERG, utreder

Ida Wangberg

Ida Søraunet Wangberg (f.1985 i Trondheim) er historiker og journalist med bakgrunn fra NRK og Klassekampen. Hun har bl.a. skrevet pamflettene Avpsporing – hvordan konkurranse svekker jernbanen, På anbud – konkurranseutsetting og kommersialisering av velferdstjenester for utsatte grupper og Stans velferdsprofitørene på 1-2-3. Hun har tidligere vært redaktør for Manifest Tidsskrift.

ida.wangberg[at]manifest.no
Mob: 99 58 62 87

 


ELLEN ENGELSTAD, redaktør for Manifest Tidsskrift

Ellen Engelstad

Ellen Engelstad (f. 1985 i Bærum) er litteraturviter, tidligere kulturredaktør i Universitas og det feministiske tidsskriftet Fett. Hun har vært journalist i Klassekampen og redaksjonsmedlem i Vinduet. Hun har hovedansvar for kultur og vitenskapsdekningen i tidsskriftet. Engelstad er forfatter av boken Syriza. Den greske våren og kampen om Europas sjel.

ellen.engelstad[at]manifest.no
Mob: 98 40 30 86