fbpx

Venstresidens tankesmie

Våre ansatte

 

MAGNUS E. MARSDAL, leder

Magnus Marsdal

Magnus Engen Marsdal (f. 1974 i Trondheim) er forfatter av bøker som Lærerkoden, Kunnskapsbløffen, Frp-koden, Tredje venstre og AFP på en-to-tre. Han har tidligere jobbet som nyhetsleder, vaktsjef og journalist i Klassekampen.

magnus.marsdal[at]manifest.no
Mob: 92 45 84 64


ELISE TUNSTRØM, stabssjef

Elise Tunstrøm (f.1991 i Tønsberg) har vært styreleder i Norges Sosiale Forum (som står bak Globaliseringskonferansen), har bachelor i teatervitenskap fra Universitetet i Bergen, jobbet som scenekunstner, trikkefører og vært med å starte den mobile radikale bokhandelen Anarres.

elise.tunstrom[at]manifest.no
Mob: 482 32 537


EMIL ØVERSVEEN, utreder  

Emil Øversveen (f.1990 i Oslo) har doktorgrad i sosiologi fra NTNU. Han har forsket på NAV, arbeidsledighet og sosial ulikhet i helse, og vært spaltist i Khrono og sosiologen.no. Han har også jobbet som ungdomsskoleassistent.

emil.oversveen[at]manifest.no
Mob: 948 62 884


SIGURD JORDE, utreder

Sigurd Jorde (f. 1974 i Trondheim) har hovedfag i historie fra UiO. Han har i en årrekke jobbet som utreder og journalist i Framtiden i våre hender. Før dette jobbet han med informasjon i Utviklingsfondet og Fellesrådet for Afrika, frilans og vikariater i avis, tv og film og verv i frivillige organisasjoner.

sigurd.jorde [at]manifest.no
Mob: 958 00 461


DANIEL VERNEGG, kontormedarbeider
Daniel Vernegg (f. 1991 i Mariupol, Sovjetunionen), har master i samfunnsgeografi fra Universitetet i Oslo. Han er kontormedarbeider i Forlaget Manifest og Manifest Media, styreleder i Norges Sosiale Forum, redaksjonsmedlem i tidsskriftet Gnist, har vært med å starte bokkaféen Anarres og har skrevet en rekke debattartikler i aviser og tidsskrifter. Han har jobbet 12 år i spesialhelsetjenesten som miljøarbeider.

daniel.vernegg[at]manifest.no
Mob: 913 10 744


HANNA RANDGAARD, kommunikasjonsrådgiver
Hanna Randgaard (f. 1994 på Hamar), har master i internasjonale studier og studert journalistikk. Hun har jobbet som journalist i NRK og laget podkast i organisasjonen Unge funksjonshemmede. Hun var workshop-ansvarlig på den Internasjonale Studentfestivalen i Trondheim (ISFIT).

hanna.randgaard [at]manifest.no
Mob: 416 75 309


INGRID WERGELAND, kommunikasjonssjef (permisjon)

Ingrid Wergeland

Ingrid Wergeland (f. 1978 i Oslo) er utdannet sosiolog ved Universitetet i Oslo. Hun har skrevet pamflettene Forsvar Arbeidsmiljøloven, Blåmandag, Deltidsfella, Styrk arbeidsmiljøloven Fellesskap fungerer 2 og I takt med tiden. Hvorfor kortere arbeidstid er bedre for alle. Hun har jobbet som politisk rådgiver for SV på Stortinget, vært analytiker i Synovate og journalist i NRK, og vært redaksjonssekretær i Sosiologisk Årbok, daglig leder i tidsskriftet Fett og ansvarlig redaktør for RadiOrakel.

ingrid.wergeland[at]manifest.no
Mob: 99 27 17 70


ASTRID HAUGE RAMBØL, utreder  (permisjon)

Astrid Hauge Rambøl (f. 1988) er sosiolog fra Universitetet i Bergen og har forsket på islamfiendtlighet og høyrepopulisme ved Universitetet i Oslo. Hun har jobbet som journalist i Klassekampen og var med å stifte tidsskriftet Røyst. Hun har skrevet pamflettene Å leve av kunsten og Profittfri velferd for Forlaget Manifest.

astrid.rambol[at]manifest.no
Mob: 915 25 966
(Foto av Astrid Hauge Rambøl: Tron Trondal/UiO)