fbpx

Venstresidens tankesmie

Våre ansatte

 

Flere pressebilder finner du her.


MAGNUS E. MARSDAL, leder

Magnus Marsdal

Magnus Engen Marsdal (f. 1974 i Trondheim) er forfatter av bøker som Lærerkoden, Kunnskapsbløffen, Frp-koden, Tredje venstre og AFP på en-to-tre. Han har tidligere jobbet som nyhetsleder, vaktsjef og journalist i Klassekampen.

magnus.marsdal[at]manifest.no
Mob: 924 58 464


ANDERS SKREDE, stabssjef

Anders Skrede

Anders Skrede (f. 1981 i Oslo) har master i filosofi fra Universitetet i Oslo. Han har tidligere jobbet i Naturvernforbundet, Norsk fosterhjemsforening, magasinet Ute og Telenor.

anders.skrede [at]manifest.no
Mob: 990 02 764


INGRID WERGELAND, kommunikasjonssjef

Ingrid Wergeland

Ingrid Wergeland (f. 1978 i Oslo) er utdannet sosiolog ved Universitetet i Oslo. Hun har skrevet pamflettene Forsvar Arbeidsmiljøloven, Blåmandag, Deltidsfella, Styrk arbeidsmiljøloven Fellesskap fungerer 2 og I takt med tiden. Hvorfor kortere arbeidstid er bedre for alle. Hun har tidligere vært politisk rådgiver for SV på Stortinget, analytiker i Synovate, journalist i NRK, redaksjonssekretær i Sosiologisk Årbok, daglig leder i tidsskriftet Fett og ansvarlig redaktør for RadiOrakel.

ingrid.wergeland[at]manifest.no
Mob: 992 71 770

 

 


ELLEN ENGELSTAD, pamflettansvarlig og redaktør for Manifest Tidsskrift (skrivepermisjon)

Ellen Engelstad

Ellen Engelstad (f. 1985 i Bærum) er litteraturviter, tidligere kulturredaktør i Universitas og det feministiske tidsskriftet Fett. Hun har vært journalist i Klassekampen og redaksjonsmedlem i Vinduet. Hun har hovedansvar for kultur og vitenskapsdekningen i tidsskriftet. Engelstad er forfatter av boken Syriza. Den greske våren og kampen om Europas sjel.

ellen.engelstad[at]manifest.no
Mob: 984 03 086


STINE HJERPBAKK, utreder

Stine Hjerpbakk (f. 1986 i Korgen) er utdannet allmennlærer fra Høgskolen i Sør-Trøndelag og har en mastergrad i logopedi fra Universitetet i Bergen. Hun har tidligere jobbet som pedagogisk-psykologisk rådgiver og logoped i PP-tjenesten i Trondheim kommune. Stine er også aktiv i fagbevegelsen og sitter i styret i Utdanningsforbundet Trondheim.

stine[at]manifest.no
Mob: 402 40 332


JONAS ALGERS, samfunnsøkonom

Jonas Algers (f. 1993 i Skara, Sverige) er utdannet økonom på The New School i New York. Han har tidligere jobbet som forskningsassistent, servitør, butikkansatt og aktiv i fagbevegelsen.

Jonas.Algers[at]manifest.no
Mob: 966 27 014


PALMA A. KLEPPE, utreder  

Palma Kleppe (f. 1977) har fem års utdanning innenfor barnehagefeltet. Hun har lang erfaring fra ulike sjikt i arbeidslivet, og har de siste årene drevet en ideell pedagogisk virksomhet. Hun har tilknytning til ulike politiske aksjonsgrupper og bred erfaring med fagforeningsverv.

Kleppe er frustrert «Skolemamma» i kronikker etc. 

Foto: Ingeborg Thorsland

Palma.Kleppe[at]manifest.no
Mob: 936 32 196