fbpx

Venstresidens tankesmie

Våre ansatte

 

Flere pressebilder finner du her.


MAGNUS E. MARSDAL, leder

Magnus Marsdal

Magnus Engen Marsdal (f. 1974 i Trondheim) er forfatter av bøker som Lærerkoden, Kunnskapsbløffen, Frp-koden, Tredje venstre og AFP på en-to-tre. Han har tidligere jobbet som nyhetsleder, vaktsjef og journalist i Klassekampen.

magnus.marsdal[at]manifest.no
Mob: 924 58 464


ELISE TUNSTRØM, kontorsjef

Elise Tunstrøm (f.1991 i Tønsberg) har vært styreleder i Norges Sosiale Forum (som står bak Globaliseringskonferansen), har bachelor i teatervitenskap fra Universitetet i Bergen, jobbet som scenekunstner, trikkefører og vært med å starte den mobile radikale bokhandelen Anarres.

elise.tunstrom[at]manifest.no
Mob: 482 32 537


INGRID WERGELAND, kommunikasjonssjef

Ingrid Wergeland

Ingrid Wergeland (f. 1978 i Oslo) er utdannet sosiolog ved Universitetet i Oslo. Hun har skrevet pamflettene Forsvar Arbeidsmiljøloven, Blåmandag, Deltidsfella, Styrk arbeidsmiljøloven Fellesskap fungerer 2 og I takt med tiden. Hvorfor kortere arbeidstid er bedre for alle. Hun har tidligere vært politisk rådgiver for SV på Stortinget, analytiker i Synovate, journalist i NRK, redaksjonssekretær i Sosiologisk Årbok, daglig leder i tidsskriftet Fett og ansvarlig redaktør for RadiOrakel.

ingrid.wergeland[at]manifest.no
Mob: 992 71 770


ASTRID HAUGE RAMBØL, utreder 

 

Foto: Tron Trondal/UiO

Astrid Hauge Rambøl (f. 1988 i Bergen) er sosiolog fra Universitetet i Bergen og har forsket på islamfiendtlighet og høyreradikalisme ved Universitetet i Oslo. Hun har jobbet som journalist i Klassekampen og var med å stifte tidsskriftet Røyst. Hun har skrevet to pamfletter for Forlaget Manifest: Å leve av kunsten og Profittfri velferd.

astrid.rambol[at]manifest.no
Mob: 915 25 96


VESLEMØY AALDE HEYERDAHL, prosjektmedarbeider

Veslemøy Heyerdahl (f. 1995 i Oslo) har bachelor i populærmusikk. Hun har vært utøvende musiker, både med eget soloprosjekt og i Oslo Kammerkor. Hun har vært bartender og jobbet med sosiale medier, markedsføring og prosjektledelse.

veslemoy.heyerdahl[at]manifest.no
Mobil: 951 74 969