fbpx

Venstresidens tankesmie

Skrivekurs for tillitsvalgte og medlemmer i fagbevegelsen

Manifest arrangerer skrivekurs for tillitsvalgte og medlemmer i fagbevegelsen. Kurset er for deg som har lyst til å skrive kronikker, leserinnlegg eller andre tekster, men som kanskje ikke har så mye erfaring med det.

Kurset går over to hele dager i Oslo, og vil bestå av en innføring i tekstoppbygging, skriveteknikker og språklige virkemidler, i tillegg til praktisk skriving.

Dato: 26. – 27. november 2015.
Sted: Kolstadgata 1 på Tøyen i Oslo.

Deltakerne må forberede et tema de har lyst til å skrive om før de kommer på kurset, og målet er at alle skal ha skrevet en ferdig tekst når kurset er ferdig.

Kursholdere er Cathrine Sandnes, leder i Manifest, og Ida S .Wangberg, utreder i Manifest og tidligere redaktør i Manifest Tidsskrift.

Kurset har plass til ti deltakere. Vi har løpende påmelding.

Deltakeravgift:

Manifest-abonnenter: 5.000 kroner.
Andre: 7.000 kroner.

For mer informasjon og påmelding, kontakt Ida S. Wangberg på ida@manifest.no eller telefon 99 58 62 87.

Om kursholderne:

Cathrine Sandnes er daglig leder i Manifest. Hun er utdannet litteraturviter, har blant annet jobbet som journalist og kulturredaktør i Dagsavisen, og har de siste åtte årene vært redaktør i tidsskriftet Samtiden. Hun har en fast spalte i Dagbladet, og har holdt mange skrivekurs.

Ida Søraunet Wangberg utreder i Manifest Tanskesmie. Hun er utdannet historiker og journalist, og har blant annet jobbet som journalist i NRK og Klassekampen. Hun har skrevet flere pamfletter, kronikker og kommentarer for Manifest, og har undervist og vært sensor på journalistutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Påmelding er bindende. Avmeldte etter 12. november belastes med avmeldingsavgift tilsvarende halvparten av kursavgiften. Ved avmelding etter 19. november må hele kursavgiften betales.