fbpx

Venstresidens tankesmie

Personvernerklæring

Personvernerklæring for Manifest tankesmie. Sist oppdatert: 15.03.2019

1. Om nettstedet manifesttankesmie.no

Nettstedet www.manifesttanksesmie.no drives av Foreningen Manifest Analyse (org. Nr. 994298992). Formålet med nettsiden er å tilgjengeliggjøring informasjon om Manifest sitt virke, tråd med foreningens formålsparagraf:

Foreningen skal utvikle og drive Manifest Senter for samfunnsanalyse for å sette dagsorden norsk politikk ved et kunnskapsbasert, folkelig opplysningsarbeid som dokumenterer samfunnsproblemer, analyserer årsaker og lanserer løsninger som fremmer deltakelse, demokrati og rettferdighet. 

Databehandlere for Manifests nettsider:

Manifest nettside er laget med WordPress og er lagret (hosted) hos WP Engine

Hvilke opplysninger lagrer og samler Manifest:

Våre nettsider samler inn statistikk om antall besøkende og hvilke av våre nettsider som besøkes via Jetpack i WordPress. 

Facebook Conversion Tracking Pixel, for å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook

 

2. Nyhetsbrev:

Du kan registrere deg som nyhetsbrevmottaker på vår nettside. Det er kun din e-postadresse vi ber om og som lagres. Det er valgfritt å registrere navn.

Nyhetsbrevet sendes ca. Hver 14 dag. Ved påmelding må du bekrefte at du eier e-postadressen og ønsker motta nyhetsbrevet. Du kan alltid selv av-registrere deg og stoppe abonnementet.

Dersom du ønsker å stoppe abonnementet, trykk her.

Nyhetsbrevlistene ligger lagret hos Mailchimp. Det er kun ansatte i Manifest som har tilgang til nyhetsbrevlisten og  din e-postadresse deles ikke med andre.

Ved å abonnere på Manifest nyhetsbrev samtykker du til følgende:

Som abonnement på Manifest nyhetsbrev vil du motta e-post fra Manifest Tankesmie og Manifest Forlag med nyheter, presseklipp og annen informasjon fra Manifest. Du vil også motta tilbud om utgivelser fra Manifest Forlag AS. Nyhetsbrevet sendes ut ca. hver 14 dag.

 

3. Manifestvenn (fast giver):

Ønsker du å støtte Manifest som privatperson kan du bli Manifestvenn og gi et gavebeløp en gang i måneden, kvartalet eller året. Du kan når som helst stoppe giveravtalen ved å sende en e-post til tankesmie@manifest.no eller på annet vis ta kontakt med oss.

Som giver registreres du i systemet Solidus som leveres av den norske leverandøren Solidus AS . Det er kun Manifest som har tilgang til informasjon om hvem som er givere og informasjon om at du er giver deles ikke med andre.

Formålet med å lagre informasjonen:

Formålet med lagringer er å kunne opprette en giveravtale. For å kunne identifisere deg som giver og støttespiller ber om vi navn, e-postadresse og bostedsadresse samt ønsket gavebeløp du vil gi.

Det er frivillig å oppgi telefonnummer. Vi benytter kun telefon dersom vi har behov for å kontakte deg om din giveravtale, for eksempel dersom vi ser at det ikke kommer innbetaling eller oppdager at vi har feil adresse ved utsending av post.

Hva samtykker du til ved å bli Manifestvenn:

Ved å bli Manifestvenn samtykker du til at Manifest kan kontakte deg om ditt giverforhold:

  • Vi vil be om avtalt gavebeløp i samsvar med inngått giveravtale (månedlig, kvartalsvis, årlig)
  • Du velger hvordan du ønsker å motta betalingsoppfordring (e-postfaktura, e-faktura, avtalegiro)
  • Vi lagrer ditt navn og adresse for å ha oversikt over hvem som er våre givere og støttespillere
  • For at vi skal kunne sende deg en betalingsoppfordring lagrer vi din e-post
  • Vi benytter telefon, SMS og e-post for å komme i kontakt med deg dersom vi har spørsmål om ditt giverforhold.

Du kan reservere deg mot henvendelser fra oss dersom du ønsker det, men vil fortsatt kontakte deg dersom noe er feil med betaling eller vi får post i retur.

  • Du velger selv om du ønsker motta nyhetsbrev fra Manifest
  • Du velger selv om du å motta pamfletter i posten eller ikke (kun for giverforhold over 125,- i mnd.)

 

4. Abonnement hos Manifest:

Dersom din forening, lag, bedrift eller parti ønsker å støtte Manifest kan dere tegne et abonnement. Abonnenter mottar pamfletter i posten fra Manifest. Informasjon om abonnenter og hvem som er kontaktperson, samt faktura og utsendelse-adresse for abonnementet lagres i programmet eAccounting fra Visma AS. Abonnenter oppføres som «kunder» av Manifest og registreres med organisasjonsnummer.

Informasjon om hvem som er støttespillere (abonnenter) og hvor mye støtte som gis legges ut på www.manifesttankesmie.no.

Kontaktinformasjon og kontaktpersoner tilknyttet abonnement deles ikke med andre.

Formålet med informasjonen som samles inn:

Formålet med innsamling og lagring av informasjon er å vite hvem som er abonnementer, sende ut pamfletter og kreve inn betaling av abonnement.

 

5. Manifestkonferansen:

Manifestkonferansen arrangeres annethvert år. For å delta på konferansen må man melde seg på og betale en deltakeravgift.

Hva samtykker du til ved å melde deg på Manifest konferansen:

Ved å melde deg på Manifest konferansen samtykker du til at Foreningen Manifest lagrer informasjon om ditt navn og kontaktinformasjon (adresse, telefon og e-post) til deg. Vi lagre informasjon om hvor og eventuelt til hvem faktura for deltagelse skal sendes. Dersom du har matallergier eller andre behov vi må ta hensyn til, lagres også dette.

Kontaktinformasjon brukes til å holde deg oppdatert om programmet og eventuelle praktisk informasjon om konferansen. Vi ber også om evaluering i etterkant av konferansen.

Formålet med informasjonen som samles inn:

Formålet med innsamlingen er å vite hvem som skal delta (har tilgang) på konferansen og ta betalt for deltagelse. Dersom det er spesielle hensyn som matallergier, behov for tilrettelegging for rullestol eller tilsvarende vil vi måtte lagre informasjon om dette for å kunne avvikle arrangementet på en tilfredsstillende måte.

Dersom deltageravgift skal sende arbeidsgiver, organisasjon, lag eller forening du er tilknyttet lagrer vi den informasjonen for å kunne sende regning riktig sted. Tilknytting vil også fremkomme på deltagerlisten for å synliggjøre hvem som er tilstede på konferansen for andre deltagere. 

Nyhetsbrev om Manifest konferansen:

Dersom du ønsker kan sette deg på e-postliste for informasjon om kommende Manifest-konferanser. Du kan trykke her dersom du vil melde deg av listen. 

6. Generelt

Generelt om deling av personopplysninger til tredjepart:

For å sikre oppdatert kontaktinformasjon om deg som giver eller abonnement vil Manifest i noen tilfeller kunne benytte eksterne leverandører for å kontrollere at vi har riktig adresse og eller telefonnummer. Informasjon om deg vil i så fall kun kortvarig lagres for det formålet og slettes så fort vi har fått oppdatert informasjonen i våre registre.

 

Dine rettigheter:

Dersom du ønsker å avslutte et abonnement, din giveravtale eller at informasjon om deg slettes kan du når som helst ta kontakt med Foreningen Manifest Analyse og be om det.

Kontaktinformasjon:

tankesmie@manifest.no

Manifest Tankesmie

Torggata 26 (inng. Osterhausgt)

0183 OSLO