fbpx

Venstresidens tankesmie

Momentum

Takk for at du vil støtte Manifest

Skattekutt til de rikeste. Barnehagemillionærer. Fri flyt av arbeidslivskriminalitet. Jernbanen på anbud. Mål- og resultatstyring i barneskolen. Velferdspenger i skatteparadis. Høyreautoritær frenmarsj i Europa. Trump i Det hvite hus. Men venstresida vokser!

Nå kan du bli med på å bygge den nye venstresida og utvikle politikken som sørger for at valget i 2021 blir et rødgrønt vendepunkt i norsk politikk.

Disse sakene tror Manifest blir viktig fremover:

● Handlekraft mot klimakrisa: Hvordan kan Norge lykkes med grønn industrireising, globalt og nasjonalt?

● Felles velferd uten profitt: Kan vi vedta en fireårsplan for å fase ut de kommersielle eierne?

● En barneskole til barnas beste: Hvordan erstatte prestisjejag og testregimer med pedagogikk?

 JA, JEG VIL STØTTE MANIFEST  

Ved å gi et månedlig støttebeløp bidrar du til å bygge en slagkraftig venstreside som utfordrer skrivebordsteorier om skattekutt og profitt på felles velferd. Vi belyser årsakene til økende ulikhet og fremmer framtidsrettede løsninger for økt rettferdighet og mer demokrati.

 

Hva mener du:

 BLI MED PÅ IDÉDUGNAD  


MOMENTUM
2021 har vi foreløpig kalt Manifest Tankesmies seksårsplan, som blir en dugnad for virkelig forandring fra og med stortingsvalget i 2021.

➔ Fase 1: Fram til stortingsvalget arbeider vi tett med våre 300 fagorganisasjoner og støttespillere over hele landet: Hva er problemene? Hvilke løsninger har vi? Hvilke løsninger mangler vi?

 ➔ Fase 2: Kunnskapen fra grasrota går inn i arbeidet med håndfaste forslag som blir pådrivere for debatten i de rødgrønne partiene fram mot stortingsvalget.

➔ Fase 3: Etter valgseieren gir vi jernet sammen, gjennom hele regjeringsperioden, for å sikre at visjonene blir omgjort til vedtatt politikk og virkelig samfunnsforandring.

 

Trykk her for å bli med på IDÉDUGNAD