fbpx

Venstresidens tankesmie

Masterstipend

Manifest utlyser stipend på 10 000 kroner til studenter som vil skrive en tilgjengelig rapport med utgangspunkt i masteroppgaven sin. Den vil bli utgitt som en del av Manifests rapportserie. Oppgaver med tema som har tydelig relevans for samfunnsdebatten i Norge vil bli prioritert. Vi er spesielt interesserte i oppgaver om velferd og arbeidsliv, men er også åpne for andre temaer.

Masteroppgaven må være levert før du kan søke, men det er ikke nødvendig at den har fått karakter før du sender inn søknad. Søknaden skal inneholde et sammendrag av masteroppgaven, samt en beskrivelse av hvorfor resultatene dine er interessante også for miljøer utenfor akademia.

Rapporten trenger ikke å handle spesifikt om resultatene fra oppgaven, men kan ta utgangspunkt i det temaet du har fordypet deg i. Dersom du tidligere har skrevet andre tekster for tidsskrifter osv. kan disse tekstene legges ved søknaden. Vi vil legge vekt på god formidlingsevne.

I tillegg har Manifest ideer til masteroppgaver på Vitenskapsbutikken ved UiO og ntnu.no/bridge. Studenter trenger ikke å skrive en oppgave med utgangspunkt i disse ideene for å søke stipendet.

Send inn søknaden til tankesmie[at]manifest.no.
For mer informasjon kontakt ida[at]manifest.no eller telefon 22995210.

Neste søknadsfrist: Ikke fastsatt.

Les mer om ideer til masteroppgaver her.

Les om masteroppgaver som har blitt til rapporter: