Venstresidens tankesmie

Tankekrigen koster – bli Manifestvenn!

Manifest Analyse har mange planer fremover, men virksomheten er avhengig av stabil finansiering. Nå kan du som er privatperson bli Manifestvenn, og støtte vår virksomhet økonomisk, samtidig som du sørger for å alltid være oppdatert.

Manifest senter for samfunnsanalyse er en suksesshistorie om folkelig opplysning. Bare litt over ett år etter oppstarten har Manifest Analyse utgitt et tyvetalls pamfletter, rapporter og notater, blitt referert over 300 ganger i media og hatt månedlige arrangementer om aktuelle tema i norsk og internasjonal politikk. I det siste har du sett Manifest Analyse sette dagsorden i saker som sosial dumping i renovasjonsselskap og outsourcing av renholdere ved norske hoteller.

Men tankekrigen koster penger. Vår motsats på høyresiden, Civita, er støttet av noen få, svært velstående aktører. Manifest Analyse henter sin støtte fra de mange, med nær 200 lokale og sentrale ledd i fagbevegelsen som abonnenter. For at Manifest Analyse skal overleve og utvikle sin virksomhet, trenger vi flere støttespillere.

Nå har du som privatperson mulighet til å støtte Manifest Analyse. Ved å bli Manifestvenn kan du velge en abonnementsordning som passer din økonomi og dine ønsker:

MANIFESTVENN – 50 kr i måneden
Manifestvenner er våre gode støttespillere. De mottar elektronisk informasjon fra oss, får rabattert inngang på Manifest Årskonferanse og vil motta eksklusive invitasjoner og rabattordninger.

MANIFESTVENN MED ABONNEMENT – 125 kr i måneden
Manifestvenner med abonnement gir ekstra støtte, og får til gjengjeld alle våre trykte publikasjoner (pamfletter), i tillegg til elektronisk informasjon, rabattert inngang på Manifest Årskonferanse og eksklusive invitasjoner og rabattordninger.

MANIFEST BESTEVENN – 300 kr i måneden
Manifestvenner som gir dette støttebeløpet, får i tillegg til det abonnenter får også velge tre valgfrie bøker fra Forlaget Manifest sin katalog, der du finner titler som Frp-koden, Vallas fall, En såkalt drittjobb, Terrorindustrien, Generasjon sex, Deltakerne og Makta midt imot – kampen om EU og Arbeidarpartiets sjel.

Fyll ut skjema her og bli Manifestvenn i dag!