fbpx

Venstresidens tankesmie

Skrivekurs for tillitsvalgte

Manifest arrangerer skrivekurs for tillitsvalgte i fagbevegelsen 12. – 13. februar 2015. Kurset er for deg som har lyst til å skrive kronikker, leserinnlegg eller andre tekster, men som kanskje ikke har så mye erfaring med det.

Kursholdere er Cathrine Sandnes, leder i Manifest, og Ida S. Wangberg, redaktør i Manifest Tidsskrift.

Kurset går over to hele dager i Oslo, og vil bestå av en innføring i tekstoppbygging, skriveteknikker og språklige virkemidler, i tillegg til praktisk skriving.

Deltakerne må forberede et tema de har lyst til å skrive om før de kommer på kurset, og målet er at alle skal ha skrevet en ferdig tekst når kurset er ferdig.

Deltakeravgift:
Manifest-abonnenter: 4.000 kroner.
Andre: 6.000 kroner.

Kurset har plass til ti deltakere. Løpende påmelding.

For mer informasjon og påmelding, kontakt Ida S. Wangberg på ida[at]manifest.no eller
telefon 99 58 62 87.

Tid: Dato: 12. – 13. februar 2015. Sted: Kolstadgata 1, Tøyen.

Om kursholderne:
Cathrine Sandnes er utdannet litteraturviter. Hun har blant annet jobbet som journalist og kulturredaktør i Dagsavisen, og har de siste åtte årene vært redaktør i tidsskriftet Samtiden. Hun har en fast spalte i Dagbladet, og har holdt mange skrivekurs.

Ida S. Wangberg er utdannet historiker og journalist, og har blant annet jobbet som journalist i NRK og Klassekampen. Hun har skrevet flere pamfletter, kronikker og kommentarer for Manifest, og har undervist og vært sensor på journalistutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus.