Hele venstresidens tankesmie

Våre ansatte

Flere pressebilder finner du her.

Foto: Christopher Olssøn


IDA SØRAUNET WANGBERG, fung. daglig leder

Manifest

Ida Søraunet Wangberg (f.1985 i Trondheim) er historiker og journalist med bakgrunn fra NRK og Klassekampen. Hun har skrevet pamflettene Avpsporing – hvordan konkurranse svekker jernbanen og På anbud – konkurranseutsetting og kommersialisering av velferdstjenester for utsatte grupper. Hun har tidligere vært redaktør for Manifest Tidsskrift.

ida.wangberg[at]manifestanalyse.no
Mob: 99 58 62 87


INGRID WERGELAND, nestleder
(i permisjon hele 2017)

Manifest

Ingrid Wergeland (f. 1978 i Oslo) er utdannet sosiolog ved Universitetet i Oslo. Hun har skrevet pamflettene Styrk Arbeidmilljøloven, Fellesskap fungerer 2, Forsvar Arbeidsmiljøloven, Blåmandag og Deltidsfella. Hun har tidligere jobbet som analytiker i Synovate og journalist i NRK, og  vært redaksjonssekretær i Sosiologisk Årbok, daglig leder i tidsskriftet Fett og ansvarlig redaktør for RadiOrakel.

ingrid.wergeland[at]manifestanalyse.no
Tlf: 22 99 52 13
Mob: 99 27 17 70


LARS GUNNESDAL, samfunnsøkonom

Manifest

Lars Gunnesdal (f. 1984 i Bærum) er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo. Han skrev hovedoppgave om privat og offentlig eierskap i barnehagesektoren, i samarbeid med SSB. Han har jobbet som vitenskapelig assistent i SSB og ved forskningssenteret ESOP ved Økonomisk institutt, UiO.

lars.gunnesdal[at]manifestanalyse.no
Tlf: 22 99 52 10


 

ELLEN ENGELSTAD, redaktør for Manifest Tidsskrift

Ellen_05

Ellen Engelstad (f. 1985 i Bærum) er litteraturviter, tidligere kulturredaktør i Universitas og det feministiske tidsskriftet Fett. Hun har vært journalist i Klassekampen og redaksjonsmedlem i Vinduet. Hun har hovedansvar for kultur og vitenskapsdekningen i tidsskriftet.

ellen.engelstad[at]manifestanalyse.no
Mob: 98 40 30 86


MAGNUS E. MARSDAL, utreder
(i permisjon til august 2017)

Manifest

Magnus Engen Marsdal (f. 1974 i Trondheim) er forfatter av bøker som Lærerkoden, Kunnskapsbløffen, Frp-koden, Tredje venstre og AFP på en-to-tre. Han har tidligere jobbet som nyhetsleder, vaktsjef og journalist i Klassekampen.

magnus.marsdal[at]manifestanalyse.no
Mob: 92 45 84 64