Venstresidens tankesmie

Skrivekurs for tillitsvalgte og medlemmer i fagbevegelsen

Manifest arrangerer skrivekurs for tillitsvalgte og medlemmer i fagbevegelsen. Kurset er for deg som har lyst til å skrive kronikker, leserinnlegg eller andre tekster, men som kanskje ikke har så mye erfaring med det.

Kurset går over to hele dager i Oslo, og vil bestå av en innføring i tekstoppbygging, skriveteknikker og språklige virkemidler, i tillegg til praktisk skriving.

Dato: 26. – 27. november 2015.
Sted: Kolstadgata 1 på Tøyen i Oslo.

Deltakerne må forberede et tema de har lyst til å skrive om før de kommer på kurset, og målet er at alle skal ha skrevet en ferdig tekst når kurset er ferdig.

Kursholdere er Cathrine Sandnes, leder i Manifest, og Ida S .Wangberg, utreder i Manifest og tidligere redaktør i Manifest Tidsskrift.

Kurset har plass til ti deltakere. Vi har løpende påmelding.

Deltakeravgift:

Manifest-abonnenter: 5.000 kroner.
Andre: 7.000 kroner.

For mer informasjon og påmelding, kontakt Ida S. Wangberg på ida@manifest.no eller telefon 99 58 62 87.

Om kursholderne:

Cathrine Sandnes er daglig leder i Manifest. Hun er utdannet litteraturviter, har blant annet jobbet som journalist og kulturredaktør i Dagsavisen, og har de siste åtte årene vært redaktør i tidsskriftet Samtiden. Hun har en fast spalte i Dagbladet, og har holdt mange skrivekurs.

Ida Søraunet Wangberg utreder i Manifest Tanskesmie. Hun er utdannet historiker og journalist, og har blant annet jobbet som journalist i NRK og Klassekampen. Hun har skrevet flere pamfletter, kronikker og kommentarer for Manifest, og har undervist og vært sensor på journalistutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Påmelding er bindende. Avmeldte etter 12. november belastes med avmeldingsavgift tilsvarende halvparten av kursavgiften. Ved avmelding etter 19. november må hele kursavgiften betales.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone